Superparent organiseert landelijke workshops haarvlechten voor papa's en dochtertjes!

Wil je weten waar de aankomende workshops worden gehouden?

De papa's die de workshop hebben gevolgd, zijn allemaal enthousiast!

Klik hier voor de enthousiaste reacties van papa's en mama's die de workshop gevolgd hebben!

Natuurlijk zijn ook mama's bij Superparent van harte welkom!

Home


Enthousiaste vader met passie organiseert unieke workshops haarvlechten voor pappa’s samen met dochters!

Welkom op de website voor kekke en stoere pappa’s en lieve schattige dochtertjes ! Deze website is ontstaan op initiatief van Patrick van Hoof. Als alleenstaande vader van twee dochtertjes merkte hij dat er weinig tot geen evenementen zijn specifiek voor vaders en dochters.

Vanuit zijn persoonlijke ervaring (en frustratie) kwam hij erachter dat het vlechten van zijn dochters haar complex was, en heeft hij hieraan vormgegeven. In samenwerking met een lokale kapsalon heeft hij in januari 2016 de eerste en unieke workshop haarvlechten voor vaders met dochters opgezet. Een enorm succesvol en uniek concept in Nederland, waarnaar erg veel vraag naar is. Met zijn workshop haarvlechten voor vaders met dochters heeft hij meerdere malen het landelijk nieuws gehaald, omdat het concept laagdrempelig is en een groot sociaal aspect heeft.

Met veel enthousiasme en passie heeft hij dit unieke concept opgepakt en gestalte gegeven. Patrick organiseert met zijn geregistreerde label “Superparent” succesvolle workshops haarvlechten voor vaders met dochters. Inmiddels heeft Patrick al meer dan 500 vaders leren haarvlechten, en is er ook een start gemaakt om de workshops te geven aan moeders!

De workshops vlechten zijn door de grote vraag direct volgeboekt. Bij interesse kunt u contact opnemen om een workshop bij u in de buurt te organiseren. Vul hiervoor het het contactformulier op deze website in. Er is enorm veel animo voor de georganiseerde evenementen en er komen alleen maar enthousiaste opmerkingen vanuit verschillende hoeken.

De kern van dit concept is quality time met je kinderen. Het is een laagdrempelig concept waarbij quality time en een sociaal aspect hoog in het vaandel staan. Patrick is vanuit zijn passie er heilig van overtuigd dat dit concept een meerwaarde gaat bieden aan sociale evenementen die gericht zijn op deze specifieke doelgroepen. Dit geldt voor zowel alleenstaanden als gehuwde vaders en moeders! Patrick heeft opgemerkt dat vaderschap aan het evolueren is. We zijn als vaders veel meer betrokken bij de opvoeding van onze kinderen, en ook haarverzorging is een taak van een ouder, of dit nu mamma of pappa is.

12801606_1567678660221471_3079254473301895115_n

Media

Omdat dit een uniek concept is in Nederland, heeft de media dit meerdere malen opgepikt, en zijn hiervoor verschillende media-artikelen verschenen en zelfs op internationaal niveau uitgezonden. Klik hier voor alle publicaties! In 2016 is Patrick met zijn geïnitieerde workshop haarvlechten voor vaders met dochters op het NOS journaal met de zomercolumn geweest. Dit item is op Facebook meer dan 640.000 keer bekeken, en meer dan twee miljoen kijkers bekeken de column op Tv. Ook is Patrick bij Paul de Leeuw en Jan Versteegh in de uitzending geweest. En Patrick is nog lang niet klaar met organiseren!

Deelnemen of interesse om een evenement te organiseren?

Ben je ondernemer en heb je interesse om in samenwerking een workshop te organiseren? Of ben je enthousiast geworden en wil je als deelnemer meedoen met een evenement? Vul dan het contactformulier in. Superparent neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! Ook kun je op de pagina E-tickets voor workshops kijken welke workshops er bij jou in de buurt worden gegeven! Ook kun je op de Facebookpagina van Superparent kijken voor meer informatie.

Groetjes,

Patrick, Nine en Julie van Hoof

Founder Superparent.nl